Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de sucre en poudre
- 1 citron jaune non traité, pelé sans la partie blanche et épépiné
- 300 g de fruits frais variés, coupés en morceaux
- 1000 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 447 kJ / 107 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de potiron et crevette
35min
Smoothie
5 Min
Crème fouettée
10 Min
Sorbet aux fruits
10 Min
Crème caramel
3óra
Glace aux fruits
5 Min
Sirop au chocolat
20 Min
Soupe froide au concombre
1h
Nectar de fruits
10 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Mousse aux fruits rouges
5u.
Milkshake à la fraise
5 Min