Urządzenia i Akcesoria
Sirop au chocolat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
-
250 g de sucre en poudre
-
½ gousse de vanille coupée en morceaux
-
250 g d'eau
-
1 pincée de sel
-
100 g de cacao en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
700 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Purée de pommes de terre et de légumes
45 min
Chocolat chaud
10 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 godz. 40 min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème fouettée
10 min
Mousse aux fruits rouges
5 godz.
Yaourt nature
14 godz.
Crème caramel
3 godz.
Sauce au yaourt
5 min
Velouté de potiron et crevette
35 min
Gâteau express
40 min
Nectar de fruits
10 min