Couscous d'agneau aux légumes verts

Couscous d'agneau aux légumes verts

5.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • de grosses graines de couscous
    250 g
  • d'eau tiède
    200 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • sel
  • d'oignons en quartiers
    150 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'épaule d'agneau désossée en morceaux
    650 g
  • de ras el-hanout
    1 c. à soupe
  • d'eau
    700 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • du poivre moulu
  • de petits pois surgelés
    200 g
  • de fèves surgelées
    200 g
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • feuilles de coriandre fraîche ciselées
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 771 kcal / 3226 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...