Urządzenia i Akcesoria
Crème caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
100 - 130 g de sucre en poudre
-
500 g de lait entier
-
4 œufs
-
100 g de caramel liquide (voir rubrique "Conseil(s)")
-
500 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1048 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Cake aux fruits confits
4 godz.
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Brioche
8 godz.
Crème fouettée
10 min
Mousse aux fruits rouges
5 godz.
Pâte brisée sucrée
1 godz. 50 min
Yaourt nature
14 godz.
Gâteau au citron
2 godz.
Œufs au lait
50 min
Velouté de légumes
35 min
Velouté de potiron et crevette
35 min