Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 130 g de sucre en poudre
- 500 g de lait entier
- 4 œufs
- 100 g de caramel liquide (voir rubrique "Conseil(s)")
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Crème brûlée
2h 40min
Biscuits au beurre
50 Min
Brioche
8h
Tuiles aux amandes
25 Min
Mousse aux fruits rouges
5h
Cake aux fruits confits
4h
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Glace aux fruits
5 Min
Œufs au lait
50 Min
Yaourt nature
14h
Crème dessert aux deux saveurs
1 Std. 15 Min
Velouté de potiron et crevette
35 Min