Urządzenia i Akcesoria
Pain vapeur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 parts
Składniki
-
1650 g d'eau
-
½ sachet de levure boulangère sèche, émiettée12 g de levure boulangère fraîche émiettée
-
250 g de farine de blé
-
5 g de sel
-
farine
-
10 g d'huile d'olive
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
7 g
Kalorie
1025 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pains au lait façon "tangzhong"
24 godz.
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 godz.
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Pain express
1 godz. 15 min
Brioche
8 godz.
Yaourt nature
14 godz.
Pain de campagne
2 godz.
Pâtes fraîches
1 godz.
Pain au lait
2 godz. 20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Petits pains vapeur
2 godz. 10 min
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min