Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

4.8 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje

Składniki

  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • ząbek czosnku
    1
    20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • mięsa z indyka, bez skóry i kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g
    250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 234.5 kcal / 980.5 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1526 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...