Urządzenia i Akcesoria
Glace aux fruits
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
60 g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
-
500 g de fruits coupés en morceaux et préalablement congelés en une seule couche (voir rubrique "Conseil(s)")
-
120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
428 kJ /
102.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Best of glaces et sorbets
24 Przepisy
Francja
Francja
J'adopte le fait maison au quotidien
34 Przepisy
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Glace à la vanille
12 godz.
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Brioche
8 godz.
Crème fouettée
10 min
Mousse aux fruits rouges
5 godz.
Sorbet aux fruits
10 min
Gâteau au citron
2 godz.
Crème caramel
3 godz.
Pain au lait
2 godz. 20 min
Granité de fruits frais
5 min
Velouté de potiron et crevette
35 min