Jambon persillé

Jambon persillé

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    40 g
  • di sedano a pezzi
    100 g
  • di carota a pezzi
    100 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di timo fresco le foglioline
    1 rametto
  • di acqua
    1500 g
  • di alloro fresco
    1 foglia
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di coscia di maiale con il grasso
    600 g
  • di pepe
    1 pizzico
  • di vino bianco
    120 g
  • di aceto
    2 cucchiaini
  • fogli di gelatina (dose per 500 g)
    6

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 480.8 kcal / 2011.5 kJ
Białko 48.1 g
Tłuszcz 25.7 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Sód 1196.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...