![Jambon persillé Jambon persillé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B0F36AEA-EA0F-425B-932C-9D383F320DBC/Derivates/6c466a9d-367c-4da2-8f47-e77c18f6a31d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1196.5 mg
Alternatywne przepisy
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Brak ocen
Spiedini di vitello e verdure con salsa di senape
30min
Gelato agrodolce al cetriolo
8 Std. 20 Min
Caramello fango
20 Min
Paté di funghi
1 Std. 30 Min
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1 godz. 40 min
Trippa all'empolese
1u. 15min
Zuppa harira marocchina
40min
Crema di formaggio all'aneto
10 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min