Jambon persillé
TM6 TM5 TM31

Jambon persillé

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di sedano a pezzi
  • 100 g di carota a pezzi
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di timo fresco, le foglioline
  • 1500 g di acqua
  • 1 foglia di alloro fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di coscia di maiale, con il grasso
  • 1 pizzico di pepe
  • 120 g di vino bianco
  • 2 cucchiaini di aceto
  • 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2011.5 kJ / 480.8 kcal
Białko
48.1 g
Węglowodany
6.5 g
Tłuszcz
25.7 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Błonnik
1.5 g
Sód
1196.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy