Urządzenia i Akcesoria
Blanc manger
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 7 godz.
6 porzioni
Składniki
-
6 g di gelatina in fogli
-
acqua fredda q.b.
-
75 g zucchero
-
1 stecca di vaniglia i semini
-
500 g di panna (min. 30% di grassi)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
0 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
1407.9 kJ /
336.5 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tortino allo zenzero con crumble al cacao
1 godz.
Parfait Piña Colada
1 godz. 30 min
Bicchierini ricotta e amarene
20 min
Jambon persillé
2 godz.
Blinis con salmone
1 godz.
Meringhe al caramello con crema inglese
30 min
Marinatura al Marsala
20 min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 godz. 15 min
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40 min
Creme brulé al cioccolato bianco e limone
40 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Cannoncini alla crema
3 godz.