![Blanc manger Blanc manger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5062328c-3bf4-4a85-8fa7-9703a3617746/Derivates/2e25d627-3c37-4d77-9092-d3a9a20310c5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 75 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1407.9 kJ / 336.5 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Creme brulé al cioccolato bianco e limone
40 Min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2h 30min
Budino di zucca e arancia
1 godz. 35 min
Dolce danese di mele
50 Min
Tiramisù al caramello
4 godz. 50 min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1h 30min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20 min
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Cheesecake meringata
3h 30 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4 Std. 40 Min