Urządzenia i Akcesoria
Crema ai frutti rossi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1300 g
Składniki
-
85 - 170 g zucchero
-
60 - 120 g di succo di lime, spremuto fresco (3-6 lime)
-
100 - 200 g di burro a pezzi
-
2 - 4 uova
-
25 - 50 g di frutti di bosco, misti, freschi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1300 g
Sód
493 mg
Białko
46 g
Kalorie
18611 kJ /
4443 kcal
Tłuszcz
237 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
132 g
Węglowodany
530 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Caramello liquido
35 min
Salsa al caramello (TM6)
1 godz. 30 min
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 min
Crema di mele e cioccolato (TM6)
25 min
Aperitivo agrodolce (TM6)
10 min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 min
Aperitivo al sedano (TM6)
10 min
Bitter al melone e basilico
10 min
Cioccolata calda zucca e crème brûlée
20 min
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4 godz. 35 min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min