Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Gnocchi aus dem Kühlregal500 g
-
Bergkäse in Stücken50 g
-
Wirsing in Stücken300 g
-
neutrales Öl20 g
-
Zwiebeln geachtelt180 g
-
Knoblauchzehe in dünnen Scheiben1
-
Milch150 g
-
Frischkäse150 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Muskat3 Prisen
-
Trauben, rot, kernlos halbiert100 g
-
Camembert in Scheiben (5 mm)125 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
24 g
Kalorie
2426 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Go Veggie!
58 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1 godz.
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2 godz. 40 min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1 godz. 30 min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 godz. 30 min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 godz. 20 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 godz. 25 min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1 godz.
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 godz. 20 min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 godz.