
Urządzenia i Akcesoria
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Bergkäse in Stücken200 g
-
Rauchmandeln100 g
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln in Würfeln (1,5 cm)750 g
-
Rosenkohl halbiert550 g
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten15 g
-
Maronen, gegart, geschält200 g
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Knoblauchzehen2
-
Crème fraîche200 g
-
Eier4
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat¼ Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
575 kcal /
2404 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
984 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy