Vellutata di ceci
TM6

Vellutata di ceci

4.4 (236 ocen)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 130 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 90 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
  • 800 g di acqua
  • ½ dado per brodo vegetale
  • 200 g di ceci bianchi secchi, ammollati in acqua per 12 ore e scolati
  • 1 cucchiaino di sale
  • crostini di pane, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1201 kJ / 287 kcal
Białko
11.6 g
Węglowodany
41.3 g
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
7.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy