Risotto spinaci e piselli
TM5 TM6

Risotto spinaci e piselli

4.7 (319 ocen)

Składniki

  • 55 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 140 g di spinaci baby freschi
  • 55 g di cipolla a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di burro
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di riso Arborio
  • 60 g di vino bianco secco
  • 700 g di brodo vegetale
  • 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 150 g di pisellini surgelati finissimi (vedere consigli)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2029 kJ / 485 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
68 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy