Spinaci filanti

Spinaci filanti

4.1 215 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 125 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 500 g di foglie di spinaci freschi lavate
    500 g di spinaci in foglia surgelati
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa
    ½ dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino raso di sale (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 193 kcal / 807 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...