
Urządzenia i Akcesoria
Spinaci filanti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
125 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
-
500 g di acqua
-
500 g di foglie di spinaci freschi lavate
-
50 g di cipolla a pezzi
-
1 spicchio di aglio
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa
-
1 cucchiaino raso di sale (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
193 kcal /
807 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oggi...spinaci!
5 Przepisów
Włochy
Włochy