Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 150 g de margarine, en morceaux
- 175 g de sucre
- ½ sachet de levure chimique
- 1 pincée de sel
- 125 g de lait
- 3 c. à soupe de poudre de cacao (env. 50 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1082 kJ / 259 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galette tout chocolat
Brak ocen
Tartelette poulet-asperge
Brak ocen
Sorbet citron
8h 30min
Sauce béarnaise
15 Min
Ficelles croustillantes au chocolat
55min
Saucisson au chocolat
3h 10min
Tranche aux pépites de chocolat et beurre de cacahuète
1 Std. 20 Min
Digestif au fenouil
10min
Sucettes glacées à la fraise
12h 15min
Pain de viande
1 Std. 20 Min
Gâteau au chocolat et au caramel
2 Std.
Pain pitta
2 Std.