Urządzenia i Akcesoria
Muffins Noir&Blanc
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 parts
Składniki
-
300 g de farine blanche d'épeautre
-
150 g de margarine en morceaux
-
175 g de sucre
-
½ sachet de levure chimique
-
1 pincée de sel
-
125 g de lait
-
3 c. à soupe de poudre de cacao (env. 50 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
4 g
Kalorie
1082 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Back to school
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Soupe mystère
45 Min
Pâtes en sauce épicée aux carottes et aux noix de cajou
20 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Risotto
30 Min
Sauce hollandaise
25 Min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Cheesecake (sans cuisson)
5 Std. 30 Min
Brownies
50 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Soupe au potiron
35 Min
Ketchup de tomates
1 Std. 15 Min