Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat

Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
25 tranches

Składniki

  • 400 g de farine de blé
  • 70 g de sucre
  • 100 g d'amandes, avec peau
  • 50 g de noisettes
  • 200 g de grains de blé
  • 2 sachets de levure déshydratée
  • 20 g de poudre de cacao
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de chocolat fondant en morceaux
  • 80 g de canneberges déshydratées
  • 60 g de flocons d'avoine

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 174 kcal / 730 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...