Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olive oil, for greasing
- 4 medium eggs
- 1600 g water
-
30
g lemon juice (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 359 kJ / 87 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Sód
- 183 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Steamed Rice
25 min
Basmati Rice
35min
Boiled Pasta
20 min
Boiled Eggs
20 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3h 40min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Scrambled Eggs
10 min