Urządzenia i Akcesoria
Chicken Akhni
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
vegetable oil for greasing
-
basmati rice washed and drained350 g
-
water boiling700 g
-
onions quartered100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
garlic cloves2
-
Kashmiri dried chillies3
-
cloves whole4
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods4
-
black peppercorns6
-
cumin seeds1 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (2.5 cm)500 g
-
ripe tomatoes quartered150 g
-
plain yoghurt120 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.6 g
Kalorie
1400 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.