![Cappuccino Cake Cappuccino Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EF058EC-5E3B-4850-9D38-D42EE4E23354/Derivates/22890B1D-CEB0-4A86-9007-57CD6AB52CE4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coffee Cakes
- 220 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 220 g brown sugar
- 4 medium eggs
- 50 g strong brewed coffee, cold
-
40
g liquid caramel
lub 40 g golden syrup - 220 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
Cappuccino Buttercream Filling
- 300 g caster sugar
- 150 g unsalted butter, soft
- 20 g milk
- 95 g strong brewed coffee, cold
- 1 Tbsp cocoa powder, for dusting
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 2164 kJ / 517 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Red Velvet Cake
1h 20min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Sponge Cake
1 Std. 50 Min
Chocolate Bourbons
45 Min
Raspberry and Coconut Cake
1 Std. 50 Min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3 Std. 45 Min
Chocolate Bourbons
45 Min
Ultimate Chocolate Cake
2h 15min
Chocolate Tiffin
2h 30min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min