Egg Free Pasta

Egg Free Pasta

5.0 5 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • semolina, durum wheat
    250 g
  • pasta flour plus extra for dusting
    150 g
  • water cold, plus extra for cooking pasta
    150 g
  • fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta
    1 pinch
  • olive oil
    2 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 406 kcal / 1701 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 74 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...