Urządzenia i Akcesoria
Herb Cashew Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
400 g
Składniki
-
raw cashew nuts unsalted200 g
-
brewer's yeast2 heaped Tbsp
-
water cold, plus extra for soaking110 g
-
lemon juice15 g
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, ground nut oil)40 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh herbs (e.g. parsley, basil, coriander)15 g
-
fresh chives snipped (2 mm), to taste1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
60.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
319.6 kJ /
76.4 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Buckwheat and Cacao Granola
2 godz. 35 min
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Cashew Butter
50 min
Raw Chocolate Brownies
30 min