Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait de coco
- 4 jaunes d'oeufs
- 1 c. à soupe de poudre de cacao
- 50 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de maïzena
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2116.5 kJ / 505.5 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 65 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil (TM6)
45min
Carottes glacées au miel
30min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Crème dessert
15 Min
Sauce caramel vanille bourbon
40min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Crème au chocolat
1h 20min
Crème dessert
15 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Crème dessert à l’érable
20min
Crème dessert (TM5/6 Metric)
15 Min