Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait de coco
- 4 jaunes d'oeufs
- 1 c. à soupe de poudre de cacao
- 50 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de maïzena
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2116.5 kJ / 505.5 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 65 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Les gaufres de la foire
3 Std.
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20min
Riz au lait au chocolat
1 godz. 5 min
Carottes glacées au miel
30min
Crème dessert
15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Crème au chocolat
1h 20min
Crème dessert
15 Min
Glace à la vanille
12h
Crème dessert au caramel
1 Std.
Crème dessert (TM5/6 Metric)
15 Min