
Urządzenia i Akcesoria
Wegański mus z bananów i awokado
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porcje
Składniki
-
bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki, plus kilka plastrów do dekoracji (patrz wskazówka)200 g
-
awokado dojrzałego, pokrojonego na kawałki130 g
-
masła orzechowego70 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego15 - 25 g
-
syropu z agawy (opcjonalnie)40 - 70 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
267.4 kcal /
1119.6 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
27.2 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BANAN
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
1 godz. 15 min
Kulki z suszonymi śliwkami
30 min
Marchewkowe kulki energetyczne
15 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Siemianka
20 min
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50 min
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.
Migdałowy pudding z chia
15 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min