Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 cebolla en cuartos (150-180 g)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de champiñones frescos limpios y en mitades
- 250 g de garbanzos cocidos
- 100 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 250 g de galets (caracolas grandes, etc.)
- sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1102 kJ / 264 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
Pasta integral con salsa de pimientos y almendras
50min
Pasta con champiñones y nata
30min
Fideos con verduras
30min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 Min
Macarrones con espinacas y bechamel de almendras
35min
Carbonara de espárragos y pasta
30min
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35min
Coditos con acelgas y aceitunas
30min
Arroz con calabaza para deportistas
30min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Carbonara vegetariana
15 Min