
Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta terra e mare al piccante
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
peperoncino piccante rosso, fresco1
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di catalogna (800 g se da pulire)300 g
-
di sale1 pizzico
-
di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino puliti300 g
-
di vino bianco secco60 g
-
di pane tostate8 fettine
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
316 kcal /
1322 kJ
Białko
16.7 g
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
43.6 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Antipasti di mare
5 Przepisów
Włochy
Włochy