Bruschetta terra e mare al piccante

Bruschetta terra e mare al piccante

4.3 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • peperoncino piccante rosso, fresco
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di catalogna (800 g se da pulire)
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino puliti
    300 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di pane tostate
    8 fettine

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 316 kcal / 1322 kJ
Białko 16.7 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 43.6 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...