Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2703 kJ / 646 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 61.8 g
- Tłuszcz
- 34.4 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Quiche Lorraine
45min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Rosette al radicchio
2h
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15 min