Girandole di magro

Girandole di magro

3.8 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

Pasta
  • 100 g di farina
  • 200 g di semola di grano duro
  • 2 uova
  • 2 tuorli
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di acqua (opcjonalnie)
Ripieno
  • 30 g di burro
  • 200 g di spinaci in foglia surgelati
  • 300 g di ricotta fresca
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 500 g di acqua
  • 50 g di burro fuso
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 646 kcal / 2703 kJ
Białko 26.2 g
Tłuszcz 34.4 g
Węglowodany 61.8 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...