
Urządzenia i Akcesoria
Girandole di magro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni
Składniki
Pasta
-
100 g di farina
-
200 g di semola di grano duro
-
2 uova
-
2 tuorli
-
1 cucchiaino di sale
-
20 g di acqua (opcjonalnie)
Ripieno
-
30 g di burro
-
200 g di spinaci in foglia surgelati
-
300 g di ricotta fresca
-
1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
-
500 g di acqua
-
50 g di burro fuso
-
50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
-
1 pizzico di pepe
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
646 kcal /
2703 kJ
Białko
26.2 g
Tłuszcz
34.4 g
Węglowodany
61.8 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Festa in tavola
10 Przepisów
Włochy
Włochy