Crocchette di borlotti

Crocchette di borlotti

3.0 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 400 g di fagioli borlotti cotti (se in scatola il peso sgocciolato)
  • 1 patata a pasta farinosa pelata, a pezzi e lessata
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • olio di arachidi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 392 kcal / 1640 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 21.6 g
Błonnik 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...