
Urządzenia i Akcesoria
Crocchette di borlotti
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di pecorino a pezzi (3 cm)30 g
-
di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)30 g
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
spicchio di aglio (opcjonalnie)1
-
di fagioli borlotti cotti (se in scatola il peso sgocciolato)400 g
-
patata a pasta farinosa pelata, a pezzi e lessata1
-
uova2
-
di sale1 pizzico
-
olio di arachidi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
392 kcal /
1640 kJ
Białko
15.7 g
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Aperitivo
10 Przepisów
Włochy
Włochy