Crocchette di borlotti

Crocchette di borlotti

3.0 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di pecorino a pezzi (3 cm)
    30 g
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    30 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    1
  • di fagioli borlotti cotti (se in scatola il peso sgocciolato)
    400 g
  • patata a pasta farinosa pelata, a pezzi e lessata
    1
  • uova
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • olio di arachidi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 392 kcal / 1640 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 21.6 g
Błonnik 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...