Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di fagioli borlotti cotti (se in scatola il peso sgocciolato)
- 1 patata a pasta farinosa pelata, a pezzi e lessata
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1640 kJ / 392 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 21.6 g
- Tłuszcz
- 27.5 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crocchette di riso al forno
1 Std. 35 Min
Patate novelle ripiene
1 godz. 5 min
Bacon burger
35 dk
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Riso in torta verde
1sa 30 dk
Crocchette di soia
25 Min
Roll vegetariani
45 dk
Chiocciole raw al cocco
12 Std. 25 Min
Bastoncini di merluzzo con salsa di pomodoro
50 dk
Rotolini di lasagne
1sa
Torta di quinoa con cannellini
1 godz. 5 min
Burger di soia e lenticchie
45 dk