
Urządzenia i Akcesoria
Riso Venere con capesante
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua700 g
-
di riso nero Venere320 g
-
di capesante con la corolla200 g
-
di scalogno a metà30 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di Whisky1 cucchiaio
-
di panna (min. 30% di grassi)200 g
-
di curry in polvere1 cucchiaino
-
paprika dolce½ cucchiaino
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
545 kcal /
2280 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotti
57 Przepisów
Włochy
Włochy