Riso Venere con capesante

Riso Venere con capesante

3.5 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    700 g
  • di riso nero Venere
    320 g
  • di capesante con la corolla
    200 g
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di Whisky
    1 cucchiaio
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di curry in polvere
    1 cucchiaino
  • paprika dolce
    ½ cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 545 kcal / 2280 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...