Urządzenia i Akcesoria
Strudelgrundteig
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
600 g
Składniki
-
Mehl370 g
-
Ei1
-
Öl40 g
-
Wasser lauwarm120 g
-
Essig10 g
-
Salz½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
8 g
Kalorie
1211 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
36.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leberknödel
55 min.
Brandteig
2h
Quarkstrudel
1h 20 min.
Hefegrundteig, süss
1h
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min.
Kirschenstrudel
1h 45 min.
Zwetschken-Mohn-Strudel
2h
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30 min.
Apfelstrudel mit Zimt und Walnüssen
1h 20 min.
Hefeschnecken
1h 40 min.
Faschingskrapfen
2h 45 min.
Apfelstrudel
1h 20 min.