Urządzenia i Akcesoria
Brandteig
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 Stück
Składniki
-
Wasser150 g
-
Butter in Stücken80 g
-
Salz1 Prise
-
Zucker (opcjonalnie)10 g
-
Mehl120 g
-
Eier3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
206 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Das Kochbuch
206 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Das Kochbuch
206 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Das Kochbuch
206 Przepisów
Austria
Austria
Einfach. Selbst. Gemacht.
290 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Einfach. Selbst. Gemacht.
234 Przepisy
Austria
Austria
Mit Liebe selbst gemacht!
49 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Mit Liebe selbst gemacht!
41 Przepisów
Austria
Austria
Thermomix. Wie nie zuvor.
218 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Strudelgrundteig
45 min
Biskuit
1 godz. 50 min
Nudelteig
1 godz.
Vanillering
4 godz.
Windbeutel mit Preiselbeersahne
1 godz. 30 min
Éclairs
4 godz.
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 godz. 50 min
Eclairs
2 godz. 30 min
Faschingskrapfen
2 godz. 45 min
Windbeutel
2 godz. 15 min
Windbeutel mit Mocca-Sahne-Füllung
2 godz.
Kardinalschnitten
3 godz.