
Urządzenia i Akcesoria
Bavarese di Roquefort con uva e noci
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porzioni
Składniki
-
di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)600 g
-
di agar agar2 g
-
di panna (min. 30% di grassi) molto fredda250 g
-
di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)100 g
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di gherigli di noci70 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
350.7 kcal /
1467.3 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
21.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Sód
319.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Aperitivi al cucchiaio
10 Przepisów
Włochy
Włochy