Bavarese di Roquefort con uva e noci

Bavarese di Roquefort con uva e noci

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porzioni

Składniki

  • di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
    600 g
  • di agar agar
    2 g
  • di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
    250 g
  • di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
    100 g
    100 g di formaggio, a pezzi (2 cm)
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di gherigli di noci
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 350.7 kcal / 1467.3 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 28.3 g
Węglowodany 21.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Sód 319.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...