Tomatenspätzle

Tomatenspätzle

4.3 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Eier
    3
  • passierte Tomaten (Fertigprodukt)
    250 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Salz
    ½ TL
  • Mehl
    350 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 15 g
Kalorie 1558 kJ / 372 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...