Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Eier
- 250 g passierte Tomaten (Fertigprodukt)
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 350 g Mehl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1558 kJ / 372 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1sa
Kürbis-Käse-Sauce
25 min
Kartoffelstrudel
1sa 30 dk
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1sa 20 dk
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1sa 30 dk
Erbsenquiche
1sa
Kartoffel-Flammkuchen
1sa 30 dk
Bayerische Bschoad-Sackerl
1sa
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1sa 10 dk
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1sa
Tomatenstrudel mit Reis
45 min