Urządzenia i Akcesoria
Tomatenspätzle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Eier3
-
passierte Tomaten (Fertigprodukt)250 g
-
Tomatenmark20 g
-
Salz½ TL
-
Mehl350 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
1558 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Käse-Sahne-Nudeln
25 min
Kräuterbuchteln mit Eier-Schnittlauch-Salat
1 godz. 30 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Kürbisspätzle (Österreich)
1 godz.
Spinat-Käse-Spätzle
20 min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 godz.
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 godz. 25 min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 godz. 10 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 godz.
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40 min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1 godz.
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1 godz. 40 min