Urządzenia i Akcesoria
Tomatenspätzle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Eier3
-
passierte Tomaten (Fertigprodukt)250 g
-
Tomatenmark20 g
-
Salz½ TL
-
Mehl350 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
1558 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Käse-Sahne-Nudeln
25 min
Kartoffel-Gemüse-Püree
45 min
Tomatenreis
30 min
Möhren-Weizen mit Champignon-Omelette
25 min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1 godz.
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1 godz.
Kürbisspätzle (Österreich)
1 godz.
Spinat-Käse-Spätzle
20 min
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40 min
Kürbis-Käse-Sauce
25 min
Möhrensauce
25 min
Gemüsesauce
25 min