Urządzenia i Akcesoria
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
Hefeteig
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser170 g
-
Mehl350 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella (125 g), in Stücken1 Kugel
-
Gouda in Stücken80 g
-
Frischkäse150 g
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1998 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza mit Kartoffeln
1 godz. 30 min
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1 godz. 40 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 godz. 20 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1 godz. 35 min
Gemüsepizza
1 godz. 40 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Flammkuchen, klassisch
1 godz.
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 25 min