Urządzenia i Akcesoria
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
Hefeteig
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser170 g
-
Mehl350 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella (125 g), in Stücken1 Kugel
-
Gouda in Stücken80 g
-
Frischkäse150 g
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1998 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza mit Kartoffeln
1h 30min
Pizza Margherita
1h 45min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Paprika-Pizza
1h 55min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Flammkuchen, klassisch
1h
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min