Brot-Puffer

Brot-Puffer

4.3 176 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen

Składniki

  • Weißbrot, altbacken in Stücken (siehe Tipp)
    200 g
  • Haferflocken, feinblättrig
    130 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Eier
    2
  • Milch
    150 g
  • Salz nach Geschmack
    1 ½ - 1 ¾ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 TL
  • Zwiebeln halbiert
    80 - 100 g
  • roter Paprika in Stücken
    150 - 180 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Sonnenblumenöl etwas mehr zum Braten
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1664 mg
Białko 20 g
Kalorie 2038 kJ / 487 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...