Bärlauchcremesuppe

Bärlauchcremesuppe

3.9 128 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Kartoffeln in Stücken
    200 g
  • Porree in Ringen
    150 g
  • Bärlauchblätter, frisch halbiert
    50 g
  • Rapsöl
    10 g
  • Wasser
    750 g
  • Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
    2 Würfel
  • Crème fraîche
    30 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer frisch gemahlen
    1 Prise
  • Honig
    10 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 101 kcal / 422 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...