Urządzenia i Akcesoria
Bärlauchcremesuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln in Stücken200 g
-
Porree in Ringen150 g
-
Bärlauchblätter, frisch halbiert50 g
-
Rapsöl10 g
-
Wasser750 g
-
Gemüsebrühe (für je 0,5 l)2 Würfel
-
Crème fraîche30 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer frisch gemahlen1 Prise
-
Honig10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
422 kJ /
101 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spargel-Rucola-Suppe
40 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Champignoncremesuppe
20 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Gurkencremesuppe
25 min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Rucola Suppe
25 min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 min
Kohlrabisuppe
30 min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 min
Zucchinicremesuppe
25 min