Urządzenia i Akcesoria
Forellencreme
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Schalotten (70 g)2
-
Forellenfilets, geräuchert (ca. 250 g)4
-
Crème fraîche30 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Sahne100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
371 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Forellencreme
10 min
Maritimer Brotaufstrich
10 min
Eierschwammerlaufstrich
1 godz. 10 min
Steirische Fischsulz
7 godz.
Forellenmousse
5 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 min
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Thunfischcreme
5 min
Thunfischaufstrich
10 min
Meerrettichsuppe
45 min
Lachsaufstrich
5 min