Eier-Schnittlauch-Sauce

Eier-Schnittlauch-Sauce

3.9 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen

Składniki

  • Milch
    500 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Mehl
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • gekörnte Brühe
    1 TL
  • hart gekochte Eier halbiert
    7
  • Schnittlauch in Röllchen
    ½ Bund

Wartości odżywcze na 1 Portionen

Kalorie 236 kcal / 988 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...