Urządzenia i Akcesoria
Eier-Schnittlauch-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Milch500 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Mehl50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
gekörnte Brühe1 TL
-
hart gekochte Eier halbiert7
-
Schnittlauch in Röllchen½ Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
12 g
Kalorie
988 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kräuterbuchteln mit Eier-Schnittlauch-Salat
1 godz. 30 min
Kohlrabisuppe
30 min
Kernölmayonnaise
10 min
Almkäsesuppe
25 min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 min
Käsesauce
15 min
Zwiebel-Paprika-Senf
1 godz. 20 min
Käsesuppe
15 min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 min
Blauschimmelkäse-Sauce
10 min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 min
Cocktaildressing
5 min