孜然洋葱炒肉丝

孜然洋葱炒肉丝

4.3 45 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切丝,0.5×0.5厘米
    300 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    25 克
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 30 克
  • 洋葱 切丝,0.5厘米
    200 克
  • 老抽
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 252.5 mg
Białko 16.2 g
Kalorie 894.3 kJ / 213.8 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...