Urządzenia i Akcesoria
孜然洋葱炒肉丝
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝,0.5×0.5厘米300 克
-
料酒10 克
-
生抽25 克
-
孜然粉1 茶匙
-
油30 克
-
洋葱 切丝,0.5厘米200 克
-
老抽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
252.5 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
894.3 kJ /
213.8 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6专属体验
12 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny