Urządzenia i Akcesoria
肉骨茶
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
水1800 克
-
猪肋排800 克
-
蒜头50 克
-
当归5 克
-
玉竹15 克
-
黄芪5 克
-
党参5 克
-
桂皮5 克
-
八角1 粒
-
枸杞10 克
-
白胡椒粒1 茶匙
-
料酒20 克
-
葱15 克
-
姜15 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
70.3 g
Kalorie
2903.8 kJ /
694 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食遍亚洲
10 Przepisów
Chiny
Chiny