Urządzenia i Akcesoria
腊味饭
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
水1900 克
-
腊鸭腿 切成2块1 个
-
腊肉 切成3块300 克
-
腊肠100 克
-
润肠100 克
-
蒜瓣3 个
-
新鲜姜 切片20 克
-
虾米 洗净20 克
-
麻油 香烤20 克
-
印度香米 洗净350 克
-
酱青30 克
-
蚝油30 克
-
黑酱油20 克
-
绍兴花雕酒30 克
-
青葱 切葱花,装饰用1 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
898 mg
Białko
26 g
Kalorie
4058 kJ /
970 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一锅焖饭
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy