冬菜蒸肉饼饭

冬菜蒸肉饼饭

3.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 猪肉碎
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 调味用
    1 小撮
  • 天津冬菜 浸泡5分钟
    20 克
  • 麻油
    1 茶匙
  • 3 汤匙
  • 4 个
  • 适量调味
    1 小撮
  • 1400 克
  • 白米 (长粒米),洗净
    200 克
  • 四季豆 去梗
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18 g
Kalorie 1414 kJ / 338 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...