Urządzenia i Akcesoria
潮州海鲜粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
白米 (长粒米),洗净120 克
-
麻油2 茶匙
-
盐2 茶匙
-
鱼排 切片(1公分)150 克
-
墨鱼圈150 克
-
虾仁 去壳200 - 250 克
-
鱼露1 汤匙
-
白胡椒粉 适量调味1 小撮
-
鱼丸 (共150克)10 粒
-
天津冬菜20 克
-
水1500 克
-
新鲜芫荽 只取叶片,切 碎,装饰用1 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18 g
Kalorie
728 kJ /
174 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一锅料理
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy