虾酱五花肉

虾酱五花肉

4.4 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
3 人份

Składniki

  • 食油
    30 克
  • 五花肉,带皮 利用厨用纸巾拍干,切块 (2公分x 1公分)
    300 克
  • 蒜瓣
    5 个
  • 新鲜姜 切丝
    40 克
  • 干鱿鱼丝 约5公分长
    20 克
  • 指天椒 (opcjonalnie) 切片
    1 条
  • 绍兴花雕酒
    1 汤匙
  • 虾酱
    30 克
  • 350 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 107 mg
Białko 15 g
Kalorie 2835 kJ / 678 kcal
Tłuszcz 64 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...