Urządzenia i Akcesoria
虾酱五花肉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
3 人份
Składniki
-
食油30 克
-
五花肉,带皮 利用厨用纸巾拍干,切块 (2公分x 1公分)300 克
-
蒜瓣5 个
-
新鲜姜 切丝40 克
-
干鱿鱼丝 约5公分长20 克
-
指天椒 (opcjonalnie) 切片1 条
-
绍兴花雕酒1 汤匙
-
虾酱30 克
-
水350 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
107 mg
Białko
15 g
Kalorie
2835 kJ /
678 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲高温精选
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy