Urządzenia i Akcesoria
白菜肉丸汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 人份
Składniki
肉丸
-
猪前腿肉 切条(1公分), 稍微冷冻200 克
-
玉米粉 (淀粉)2 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
蛋白1 个
-
酱青1 汤匙
-
盐 适量调味1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
汤底
-
包菜 切块(4-5 公分)400 克
-
热水1400 克
-
天津冬菜30 克
-
鸡精粉½ 汤匙
-
新鲜姜2 片
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
盐 适量调味1 小撮
-
青葱 切葱花,装饰用1 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8 g
Kalorie
523 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东方之猪
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy