Urządzenia i Akcesoria
金沙虾
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
5 人份
Składniki
-
食油10 克
-
虾 (约10只虾),去须,去肠线,洗净并利用厨用纸巾拍干500 克
-
蒜瓣5 个
-
咸蛋 洗净4 个
-
牛油 ,室温下软化50 克
-
咖喱叶 ,只取叶片2 小支
-
红指天椒 ,切片3 - 5 条
-
绍兴花雕酒10 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
360 mg
Białko
23 g
Kalorie
949 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲高温精选
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy