菠萝咕咾肉

菠萝咕咾肉

4.3 34 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 猪肉块,去筋 3×2厘米
    220 克
  • ½ 颗
  • ¼ 茶匙
  • 澄面
    30 克
  • 油炸用蔬菜油
    适量
  • 洋葱 切块
    50 克
  • 15 克
  • 4 茶匙
  • 番茄酱
    140 克
  • 柠檬汁
    20 克
  • 老抽
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 红甜椒
    20 克
  • 青椒
    20 克
  • 新鲜菠萝 切小块,2×2厘米
    80 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19 g
Kalorie 1308 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 35.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...