Urządzenia i Akcesoria
菠萝咕咾肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
猪肉块,去筋 3×2厘米220 克
-
蛋½ 颗
-
盐¼ 茶匙
-
澄面30 克
-
油炸用蔬菜油适量
-
洋葱 切块50 克
-
油15 克
-
糖4 茶匙
-
番茄酱140 克
-
柠檬汁20 克
-
老抽½ 茶匙
-
水10 克
-
红甜椒20 克
-
青椒20 克
-
新鲜菠萝 切小块,2×2厘米80 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19 g
Kalorie
1308 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny