薄荷罗勒猪肉

薄荷罗勒猪肉

3.3 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 切块
    20 克
  • 紫洋葱 切块
    75 克
  • 蒜头
    25 克
  • 红辣椒,任一种类 去籽,切段
    1 支
  • 40 克
  • 鸡高汤
    150 克
  • 猪肉肉糜
    500 克
  • 鱼露
    40 克
  • 15 克
  • 青柠汁
    30 克
  • 薄荷叶
    20 克
  • 新鲜罗勒叶
    20 克
  • 新鲜香菜叶
    20 克
  • 黄瓜 切片
    1 根
  • 奶油生菜
    1 片
  • 花生仁 熟的,切碎
    15 克
  • 青柠 切角
    ½ 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1113.3 mg
Białko 20.1 g
Kalorie 2754.5 kJ / 659 kcal
Tłuszcz 58.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...