Urządzenia i Akcesoria
薄荷罗勒猪肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
姜 切块20 克
-
紫洋葱 切块75 克
-
蒜头25 克
-
红辣椒,任一种类 去籽,切段1 支
-
油40 克
-
鸡高汤150 克
-
猪肉肉糜500 克
-
鱼露40 克
-
糖15 克
-
青柠汁30 克
-
薄荷叶20 克
-
新鲜罗勒叶20 克
-
新鲜香菜叶20 克
-
黄瓜 切片1 根
-
奶油生菜1 片
-
花生仁 熟的,切碎15 克
-
青柠 切角½ 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1113.3 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
2754.5 kJ /
659 kcal
Tłuszcz
58.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东南亚风味在家做
10 Przepisów
Chiny
Chiny