
Urządzenia i Akcesoria
Meksykański ser queso fresco
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porcji
Składniki
-
mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)2000 g
-
kwasku cytrynowego1 łyżeczka
-
wody4 łyżki
-
podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)10 kropli
-
soli½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
205.3 kcal /
953 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE SERY
10 Przepisów
Polska
Polska