
Urządzenia i Akcesoria
Cebulowe serniczki z ricotty z Varomy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
-
oleju plus dodatkowa ilość do natłuszczenia foremek20 g
-
liści szałwii, świeżych9
-
orzechów laskowych, łuskanych, ze skórką40 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
cebuli przekrojonej na pół70 g
-
ząbek czosnku1
-
sera ricotta odsączonego z zalewy, pokrojonego na kawałki250 g
-
jajko1
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¾ łyżeczki
-
wody500 g
-
żurawiny, do mięs6 łyżeczek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
200 kcal /
838 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZYBKO I SMACZNIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kremowe gratin z jarmużu
55 min
Wytrawny tort naleśnikowy z marynowanym łososiem
1 godz. 40 min
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1 godz.
Krem z kasztanów jadalnych
15 min
Ciasto serowe (Tiropita)
1 godz. 10 min
Wielkanocna pascha z pistacjami
13 godz.
Pascha Wielkanocna
12 godz. 30 min
Zapiekanka z wołowiny z warzywami
1 godz. 20 min
Suflety kalafiorowe
55 min
Sałatka z mielonym kurczakiem
50 min
Zielona terrina z kozim serem
4 godz. 40 min
Wytrawny sernik na zimno
50 min